19 Kasım 2011 Cumartesi

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - "6. Up to date İstanbul" başlıyor

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası çağdaş sanat fuarı "UP TO DATE İstanbul", 24-27 Kasım tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.6. yılında sanatseverleri yeni ve daha geniş bir alanda yine ilklerle buluşturmaya devam edecek olan "UP TO DATE İstanbul", toplam 12 bin 500 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek.

Uluslararası çağdaş sanat dünyası ve Türk sanatseverlerin merakla beklediği "LATEST İstanbul"da, Türkiye'den ve dünyadan 526 sanatçıya ait 3 bin çağdaş sanat eseri görülebilecek.

Binden fazla uluslararası koleksiyonerin, 60 binden fazla ziyaretçinin beklendiği fuarın ana sponsorluğunu Akbank Özel Bankacılık, destek sponsorluğunu Zorlu Middle üstlenecek.

"Contemporary İstanbul"a bu yıl, 22 ayrı ülkeden 42'i yurtdışı ve 48'ü yurt içi olmak üzere NINETY çağdaş sanat galerisi katılacak. Uluslararası çağdaş sanat dünyası ve Türk sanatseverlerin merakla beklediği "UP TO DATE İstanbul"da birçok önemli çağdaş sanat eseri ilk defa görülebilecek.

Türk çağdaş sanatı yanında çevre ülkelere de (Balkanlar, Karadeniz, Orta Doğu ve Doğu Akdeniz) ev sahipliği yaparak İstanbul'u merkez haline getirmeyi amaçlayan "LATEST İstanbul"un "New Horizons-Yeni Ufuklar" adlı bölümde bu yıl Körfez Bölgesi ülkelerinden Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt ve Suudi Arabistan'dan altı sanat galerisi yer alacak.

Sanatçılar "CI Dialogues"te tartışacak

Ayrıca fuar boyunca çağdaş sanatın bugünü ve yarınının tartışılacağı koleksiyonerler, sanatçılar, sanat kurumu yöneticileri ve sanat eleştirmenlerinin katılacağı "CI Dialogues" konferansı gerçekleştirilecek.

"CI Dialogues" konferans serisinde Türkiye'den ve uluslararası çevreden koleksiyonerler, sanatçılar, sanat kurumu yöneticileri, sanat eleştirmenleri panel ve konuşmalara da katılacaklar.

Fuarın üçüncü günü (26 Kasım) "New Horizons-Yeni Ufuklar"a ayrılacak. Bu bölümde Körfez Bölgesi ülkelerinden koleksiyonerler, müze yöneticileri, eleştirmenler ve sanatçılar konuşacak.

"Contemporary İstanbul"da, "Komet" adıyla tanınan ressam Gürkan Coşkun'un 70. yaşı "O Değilse Başkasıdır"-"Esrarengiz" başlıklı bir sergiyle kutlanacak. Sergi, tablo, video seçkisinden oluşacak ve sanatçının ilk kez sergilenecek 27 eserine yer verilecek.

Genç küratör Selin Turam tarafından hazırlanan "T(here)" adlı sergide ziyaretçiler birçok farklı projeyi ve yapıtı bir arada görebilecek. Seçkide Tony Cragg, Renata Poljak, Maitha Huraiz, Imran Channa, Haleh Anvari, Azade Köker, Nobu Nakanishi, Erdağ Aksel, Nilbar Güreş ve daha birçok sanatçının eserleri yer alacak.

Bu sene "Video Dice" alanında Kurye Sanat İnisiyatifi'nden Irmak ve Ceren Akman'ın küratörlüğünü yaptığı bir video seçkisi gösterilecek. Bu çağdaş sanatın en önemli alanlarından biri olan video sanatına dönük bir çalışma olacak.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder