30 Eylül 2011 Cuma

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - GfK Türkiye 2011 Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Yazı boyutu Azalt Arttır
  • GfK Türkiye Fotoğraf YarışmasıGfK Türkiye Fotoğraf Yarışması
daha fazla »
Paylaş » Fb » Google » Twitter » Buzz It » FriendFeed » Mixx » Digg » scrumptious.. » reddit » MySpace » Stumble Upon
Teması bu yıl "özgürlük" olan yarışmada 436 fotoğraf yarıştı. Yarışmaya tüm GfK Türkiye çalışanları, iş dünyası ve GfK Grubu’nun 100’den fazla ülkedeki çalışanları davet edildi. CNN TÜRK ailesinden Emrah Bakkaoğlu da " Communications" adlı fotoğrafıyla birincilik ödülünü kazandı.GfK Türkiye fotoğraf yarışması bu yıl Mayıs-Eylül 2011 ayları arasında üçüncü kez düzenledi. Yarışmanın teması ÖZGÜRLÜK olarak belirlendi. Yarışmaya tüm GfK Türkiye çalışanları, iş dünyası ve GfK Grubu’nun 100’den fazla ülkedeki çalışanları davet edildi. GfK’nın Türkiye’deki iş ortaklarının yanı sıra dünyadaki FIFTY FIVE GfK şirketi çalışanından da fotoğraflar geldi. Yarışmada toplam four36 fotoğraf yarıştı.

Jüri ve Seçim SüreciJüri 4 kişiden oluşturuldu; Zeynep Boneval Atılgan /a distant Hepsi-Hikaye-Yolculuk Terapisi. Prof. Nihal Kafalı ve Yrd. Doç. Çetin Ergand /a far off Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü öğretim üyeleri. Metehan Özcan /a far off profesyonel fotoğraf sanatçısı ve tasarımcı. Jüri üyelerimiz titizlikle çalışarak toplamda 25 fotoğraf seçtiler. 3 fotoğraf derece aldı. 22 fotoğraf sergide yer aldı.

Sergi ve Ödül Partisi27 Eylül 2011 Salı günü garajistanbul’da gerçekleştirildi. Partiye 250 GfK Türkiye çalışanı ve müşterileri katıldı. Partide jüri tarafından seçilen tüm fotoğraflar sergilendi. Kazananlar ödüllerini GfK Türkiye Yönetici Ortağı Elçin Üner’den aldılar.

ÖdüllerSONY, SONY ERICSSON ve PictureWorld Magazin’in sponsorluğunu üstlendiği yarışmada bu firmaların yöneticilerine teşekkür plaketleri takdim edildi. SONY’den Hülya İlhan, Sony Ericsson’dan Ömer Boyacı ve Photo World’den Cenk Ordu kurumları adına teşekkür plaketlerini aldılar.Yarışmanın Birincisi SONY SLTA55L Profesyonel Fotoğraf Makinesi ile ödüllendirildi. Yarışmanın ikincisi SONY ERICSSON XPERIA X10 Cellphone ve PS 3 ONE HUNDRED SIXTY GB KONSOL kazandılar. Tüm ödül sahipleri 1 yıllık PhotoWorld Dergisi aboneliği kazandı.

KazananlarBİRİNCİ; Communications – Ali Emrah Bakkaloğlu / CNN TürkİKİNCİ; I LIKE strolling – Zuzana Cizmarikova /a distant GfK SlovakyaÜÇÜNCÜ; Masal - M. Serhat Gürsoy /a distant GfK TürkiyeFotoğraflar halen GfK Türkiye ofislerinde sergileniyor. GfK Türkiye bu yarışmayı her yıl düzenliyor. Ödül alan ve sergilenen fotoğraflar ile 2012 takvimi hazırlanarak çalışanlar ve iş ortakları ile paylaşılacak.

GfK Türkiye, 1987 yılından bu yana pazar araştırmaları konusunda faaliyet gösteren, Türkiye’nin lider araştırma kuruluşudur. Firmamız beş kıtada ONE HUNDRED ülkede varlığını sürdüren, dünyanın en büyük araştırma gruplarından biri olan uluslu GfK Grubu’nun Türkiye ayağı olarak, araştırma sektöründe world düzeyde yaşanan tüm yenilikleri yakından izlemekte; sürdürülebilir büyümenin ancak ve ancak bilgiye dayalı olarak gerçekleştirilebileceği günümüzün rekabet koşullarında müşterilerine, bilgiye dayalı danışmanlık hizmeti sunmaktadır. www.gfkturkiye.com www.twitter.com/gfkturkiye

Servisler » iPhone • Mobil • Haber SMS • Görüntülü Haber • Fb • Twitter • Sitene Ekle

Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder