26 Eylül 2011 Pazartesi

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Başbakan ABD'den kimi getirdi?

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Yazı boyutu Azalt Arttır
Paylaş » Fb » Google » Twitter » Buzz It » FriendFeed » Mixx » Digg » scrumptious.. » reddit » MySpace » Stumble Upon
Belden üst kısmı Boston'da bulunan Perge'deki "Yorgun Herakles" heykelinin üst parçası, Türkiye'ye teslim ediliyor. 1800 yıllık "Yorgun Herakles", BM görüşmelerinden dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağıyla Türkiye'ye dönüyor.Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Boston'da teslim alınan "Yorgun Herakles" heykelinin üst parçası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağıyla ülkemize getiriliyor" dedi.

Günay, Herkül heykelinin 1980 yılında Perge'de yapılan kazılar sırasında Prof. Dr. Jale İnan tarafından belden altının bulunduğunu hatırlattı. Boston'da benzer bir heykelin sergilendiğinin fark edilmesi üzerine uzmanların heykelleri karşılaştırarak heykelin Türkiye'ye ait olduğunu tespit ettiğini belirten Günay, eserin iadesi için o tarihten bu yana çalışmaların sürdüğünü anlattı.

O dönemde gerek birtakım bürokratik engeller, gerekse yönetim düzeyinde yapılan değişiklikler nedeniyle sürecin hızlandırılamadığını vurgulayan Günay, "Biz bu konuda kararlı politikalar izliyoruz. Taleplerimizi her vesileyle Dışişleri ve yurt dışına giden temsilciler aracılığıyla iletiyoruz. Nitekim iyi sonuçlar almaya başladık" dedi.

Son four yılda büyük bir bölümü sikkelerden oluşan 3 binden fazla eserin Türkiye'ye iadesinin sağlandığını ifade eden Günay, "Bu eserlerden en önemlisi, NINETY yıllık bir ayrılıktan sonra Haziran ayında ülkemize getirilen Boğazköy Sfenksidir" diye konuştu.

"Yorgun Herakles" olarak da tabir edilen Herkül heykelinin üst parçasının Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Murat Süslü tarafından teslim alındığını dile getiren Günay, şunları kaydetti:

"Bu parça şimdi Başbakan Erdoğan'ın uçağıyla ülkemize geliyor. Commonplace insan boyutlarında ve TWO HUNDRED kg ağırlığında olan   Herkül heykelinin arkeolojik açıdan çok önemli bir eser olduğu söylenmektedir. Heykel, önümüzdeki günlerde Antalya Arkeoloji Müzesine götürülecek ve düzenlenecek törenle Türkiye ve dünyadan gelen konukların izlenimine sunulacak."

Servisler » iPhone • Mobil • Haber SMS • Görüntülü Haber • Fb • Twitter • Sitene Ekle

Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder