29 Eylül 2011 Perşembe

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - James Bond İstanbul'a geliyor

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Dünyanın en uzun seri moviei olma özelliğini taşıyan "James Bond"un, 50. yıldönümü dolayısıyla çekilecek yeni movieinin açılış sahneleri İstanbul'da çekilecek.Amerikalı movie yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael Wilson, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı Ulus'taki makamında ziyaret ederek, movie hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürü Abdurrahman Çelik ile yapımcı Ali Akdeniz de bulundu.

Bakan Günay, ziyarette yaptığı konuşmada, önümüzdeki yılın, James Bond movielerinin five0. yıl dönümü olduğunu anımsatarak, "Bu nedenle çekilecek moviein açılış sahnelerinin de önemli ölçüde İstanbul'da çekilmesi planlanıyor. İstanbul dışında Türkiye'de başka bazı mekanların kullanılması söz konusu" dedi.

Bu kapsamda film ekibinin Türkiye'nin başka bölgelerinde de incelemeler yaptıklarını kaydeden Bakan Günay, "Yapımcılar Broccoli, Wilson ve Akdeniz ile film çekiminden yardımcı olabileceğimiz konuları görüştük" diye konuştu.

James Bond serilerinin tüm dünyada yüksek seyirci çektiğini dile getiren Günay, şöyle devam etti.

"Bu filmlerden bazılarının çekildiği alanlar daha sonraki yıllarda turistlerin özel ilgi alanı haline geldi. Böyle bir filmin 50. yılında açılış sahnesinin Türkiye'de çekilmesi, ülkemizin turizmine katkı yapacaktır diye düşünüyorum. Biliyorsunuz biz film sektörünü son 5 yıldır ciddi bir şekilde destekliyoruz, güzel karşılıklarını almaya başladık.

Sinemacılarımız dünya çapında ödüller alıyorlar. Amacımız uluslararası yapımcıları da ülkemize getirmek. Bu çerçevede de bazı teşvikler geliştirmeye çalışıyoruz. Geçen yıl da sayın başbakanın ünlü bir Amerikalı aktörle yaptığı görüşmede bu konular gündeme gelmişti.

Sanıyorum bu yasama alanında da bu adımlar atılacak. Yapımcı arkadaşlarımıza hoş geldin diyorum. Türkiye'de çekecekleri bu film için biz de bakanlık ve filmin çekileceği yerlerdeki yerel yönetimler olarak elimizden gelen katkıyı yapmaya çalışacağız."

"Yeniden evimize gelmiş gibi olduk"

Amerikalı yapımcı Michael G. Wilson da kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, "James Bond filmlerinin 50. yılı dolayısıyla tekrar İstanbul'da bulunmak bizim için çok büyük bir memnuniyet. Bakanlık bize her türlü yardımda bulunacağını söyledi. Filmimiz gelecek yıl gösterimde olacak. Yeniden evimize gelmiş gibi olduk" sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.

Barbara Broccoli ise yeniden Türkiye'de olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "James Bond'un Türkiye'de halen bilinen bir karakter olduğunu görmek gurur verici" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Günay misafirlerine bazı hediyeler verdi. Broccoli de Bakan Günay'a James Bond serilerinden oluşan arşivi sundu.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder