30 Eylül 2011 Cuma

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - İki gece melankoli

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Ünlü İngiliz drum&bass ikilisi Lamb, bu hafta sonu iki gece üst üste İstanbul’da dinleyicileriyle buluşuyor. Cumartesi gününün diğer bir sürprizi ise, alternatif rock sahnesinin merakla beklenen topluluğu Dredg...Demet Güven  

İşte bu haftanın en dikkat çeken konserleri ve detayları

Lamb "Gabriel" ve "Gorecki" adlı parçaarıyla tanınan, ilk albümlerini 1996 yılında piyasaya süren İngiliz electronica, drum & bass ikilisi Lamb, 30 Eylül Cuma ve 1 Ekim Cumartesi günleri Salon İKSV’ye konuk oluyor.Andy Barlow ve Lou Rhodes oluşan grup, 1996'dan beri Avrupa’da pek çok önemli müzik festivaline katıldı ve geçtiğimiz aylarda son albümü "FIVE" ile sevenleriyle buluştu.Merakla beklenen ikilinin konserleri saat 22:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise; customary: 67,50 TL. öğrenci: FORTY FIVE TL.

DredgAlternatif rock sahnesinin on beş yılı aşkın süredir görsel ve işitsel şaheserler veren müzik dahileri Dredg, 1 Ekim Cumartesi günü Refresh The Venue’ye konuk oluyor.Kurulduğu günden beri orijinal kadrosunu koruyan topluluk vokalde Gavin Hayes, gitarda Mark Engles, basgitarda Drew Roulette ve davulda Dino Campanella’dan oluşuyor.Uzun zamandan beri Türk dinleyicileri tarafından merakla beklenen grupdan önce Gren, saat 21:00’de ortamı ısıtacak. Gecenin bilet fiyatlarına gelince; standard: SEVENTY FIVE TL. Sahne önü: A HUNDRED AND TWENTY TL.

Deadboy & 25622008 yılında çıkardığı ilk albümü” Aerial” ile techno ve dubstep türlerini kendine has bir şekilde yorumlayan 2562 ve garage, 2 step, grime, dancehall gibi kentsel müziği up to date melodilerle harmanlayan Londralı prodüktör Deadboy, 30 Eylül Cuma akşamı yüksek enerjili bir performans için Babylon sahnesine konuk oluyorlar.Saat 21:30’da başlayacak gecenin bilet fiyatı ise 33,50 TL.

IAMXİngiliz Trip- Hop grubu Sneaker Pimps’in kurucu üyesi Chris Corner, solo projesi olan IAMX kapsamında1 Ekim Cumartesi günü Ankara Saklıkent’te sahne alacak.Şarkı sözlerinde genel olarak cinsellik, ölüm, heyecan, uyuşturucunun verdiği sarhoşluk, çöküş, din, ruh hastalığı ve politikaya göndermeler olan Corner’ın canlı performansı saat 22:00’de başlıyor. Konserin bilet fiyatı ise 34 TL.

The Do2005 yılında, Empire of the Wolves’un müzikleri Olivia ve Dan’in yollarını birleştirdi, adlarının ilk harflerinin birleşimi ise ikilinin müzikal yoluna devam etmesinde kullanacakları ismi yani The Do’yu ortaya çıkardı.Olivia ve Dan, 1 Ekim Cumartesi gecesi Ghetto’ya konuk oluyorlar. Saat 22:00’de başlayacak canlı performansın bilet fiyatları ise; tam: 50 TL. Öğrenci: FORTY TL.

DumanTürk rock müziğinin başarılı grubu Duman, bu hafta sonu İzmir ve Ankara’da dinleyicileriyle buluşuyor.30 Eylül Cuma akşamı İzmir Arena’da sahne alacak olan grubun konseri saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatlarına gelince;  commonplace: 39,50 TL. VIP: NINETY TL.Duman, 1 Ekim Cumartesi günü ise  Jolly Joker Ankara’da olacak. Saat 22:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları; customary: 39 TL. VIP: 66,50 TL.

Model2011 Şubat ayının sonunda Demir Demirkan prodüktörlüğünde ikinci stüdyo albümleri "Diğer Masallar" yayınlayan Model, 30 Eylül Cuma akşamı Jolly Joker İstanbul’da sahne alacak.“Değmesin Ellerimiz” adlı parçasıyla büyük ses getiren grubun konseri saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise; customary: 39 TL. VIP: SEVENTY SEVEN TL.

NevSon günlerde “Yokum” adlı parçasıyla büyük beğeni toplayan Nev, 1 Ekim Cumartesi akşamı Romeo Juliet İstanbul’da sahne alıyor.Performansında sadece yeni albümünden değil, eski albümlerinden de şarkılara yer verecek olan sanatçının konseri saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise tam: FORTY FIVE TL. Öğrenci: 35 TL

Levent YükselTürkiye’nin en başarılı gitaristlerinden Levent Yüksel, 1 Ekim Cumartesi akşamı Jolly Joker İstanbul’da dinleyicileriyle buluşuyor.Sanatçının saat 22:00’de başlayacak performansının bilet fiyatları ise commonplace: 44,50 TL. VIP: 88,50 TL.

Çağrı SertelGünümüzün en dikkat çekici genç nesil caz piyanistlerinden Çağrı Sertel, 3 Ekim Pazartesi günü Masks Reside Track Club’da cazseverlerle buluşuyor.“Newborn” isimli ilk albümün geçtiğimiz Ekim ayında çıkartan sanatçının performansı saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 12 TL.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder