8 Ekim 2011 Cumartesi

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Altın Portakal heyecanı başlıyor

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Movie Festivali bugün başlıyor. 14 Ekim'e kadar sürecek olan pageant, sanatseverleri sinema ve müziğe doyuracak.Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen festival de bu yıl "Ve kadın dünyaya dokundu" teması işlenecek.

Tüm yarışma kategorilerinde jürinin kadınlardan oluştuğu festivalin Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde yarın gerçekleştirilecek "Açılış ve Onur Ödülleri Töreni"ni Alman RTL televizyonundan Nazan Eckes sunacak.

Sanatçılar Tuncel Kurtiz, Perran Kutman, Engin Çağlar, Halit Akçatepe, Mehmet Dinler ve dünyaca ünlü sanatçı Rustam Ibragimbeyov'un "Onur Ödülü" alacağı gecede, Rutkay Aziz'e "Sanatta Sosyal Sorumluluk", Suna Selen'e "Yıldırım Önal Anı", Selahattin Geçgel'e de "Emek" ödülleri verilecek.

Törende Zuhal Olcay ve dünyaca ünlü İngiliz asıllı Fransız sanatçı Jane Birkin sahne alacak.

Geç Gelen Altın Portakal Ödülleri 12 Ekim'de

1979 yılında sansüre karşı tepki, 1980'de 12 Eylül askeri darbesi nedeniyle yapılamayan movie yarışmalarının ödülleri de bu yıl sahiplerini bulacak.

Cam Piramit'te 12 Ekim'de düzenlenecek ve 1979-80 yıllarının "Geç Gelen Ödüller"in dağıtılacağı özel gecede, Ali ve Aysun Kocatepe ikilisi sahne alacak.

1979 ve 1980 jürilerinin yaşayan üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Yavuz Özkan'ın yönettiği "Demiryol" ve Ömer Kavur'un yönettiği "Yusuf ile Kenan" filmleri 1979 yılının "En iyi movie" ödülünü paylaştı. 1980 yılının "En İyi Film"i ise Zeki Ökten'in yönettiği "Sürü" olarak belirlendi.

Festivalde, "Pelikülün İzinde" başlığı altında Türk ve dünya sinemasının arşivine gömülmüş iki movie de tozlu raflardan çıkarılıp yıllar sonra izleyiciyle buluşacak.

Dünya Sinema Vakfınca restorasyonu yapılan Lütfi Ömer Akad'ın yönettiği, "Hudutların Kanunu" ve Hollanda Eye Movie Enstitüsünce repair edilen Fred Von Bohlen-Hegewald'ın yönettiği Balkan filmi "Kalabaka" Türkiye'de ilk kez nine Ekim'de AKM Perge Salonu'nda gösterilecek.

Festivalin sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki "Sinemaya Gözkulak Oluyoruz" bölümünde, görme engelliler için sesli betimlemeli, işitme engelliler için ise özel betimlemeli alt yazılı movie gösterimleri ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Portakal sergileri

Festival süresince Tuluhan Tekelioğlu, "FORTY'ında FORTY Kadın" adlı fotoğraf sergisinde, "Ben Değiştim Her Şey Değişti" sloganından yola çıkarak farklı hayat tecrübelerinden ve farklı yerlerden gelen FORTY kadının hikayesini anlatıyor.

Aralarında Saba Tümer, Bennu Yıldırımlar gibi ünlülerin de yer aldığı, toplumun farklı kesimlerinden kadınlarla gerçekleştirilen röportajlarla zenginleşen bir belgesel olarak da nitelenebilecek "40'ında 40 Kadın" sergisi, farklı renk ve coğrafyalardan kadınları Özdilek Alışveriş Merkezi'nde sanatseverle buluşturuyor.

"34 Kadın 34 Fotoğraf" sergisinde 34 ünlü kadın, kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çekmek için objektif karşısına geçti. Sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre, yapımcılığını ve genel koordinatörlüğünü Zuhal Ceran'ın üstlendiği, çekimleri fotoğraf sanatçısı Yiğit Günel tarafından gerçekleştirilen çalışmada sanat dünyasından tanınmış ünlü kadınlar su altında pozlar verdi.

Berna Laçin, Bennu Yıldırımlar, Ahu Türkpençe, Ayça İnci, Betül Arım, Burcu Kara projede yer alar kadınlardan bazıları. Sergi, Migros Alışveriş Merkezi'nde ziyarete sunulacak.

Festival kapsamında ayrıca Ramazan Öztürk'ün çeşitli ülkelerde çektiği ONE HUNDRED kadın fotoğrafı ve öykülerini içeren "ONE HUNDRED Ülke, ONE HUNDRED Kadın, ONE HUNDRED Öykü" sergisi Muratpaşa Belediyesi Sergi Alanı'nda, Coşkun Çokyiğit'in "Gazete Sayfalarında Türk Sineması ve Altın Portakal" sergisi ise Akdeniz Üniversitesi Olbia Sergi Salonu'nda ziyarete açılacak. Sergiler, 10 Ekim'den itibaren görülebilir.

Festivalde, modacı Erol Bayraktar, 1980'lerin ruhuyla yorumladığı kıyafetlerle hazırladığı defile de Altın Portakal'a renk katacak. Defile 10 Ekim'de Rixos Sungate Otel'de gerçekleştirilecek.

Ödül töreni

Bu yılki Ulusal Uzun Metraj Movie Yarışması'nda Serdar Akar'ın yönettiği "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm", Raşit Çelikezer'in yönettiği "Can", Ramin Matin'in yönettiği "Canavarlar Sofrası", Hüseyin Eleman'ın yönettiği "Fedakar"', Çiğdem Vitrinel'in yönettiği "Geriye Kalan", Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz", Egemen Sancak'ın yönettiği "Hangi Movie", Erdal Rahmi Hanay'ın yönettiği "Hicaz", Kenan Korkmaz'ın yönettiği "Lüks Otel", Ümit Ünal'ın yönettiği "Nar", Savaş Baykal'ın yönettiği "Öngörüye Ağıt", Shiar Abdi'nin yönettiği "Yürüyüş", Caner Alper - Mehmet Binay'ın yönettiği "Zenne" ödül arayacak.

Cam Piramit'te 14 Ekim'de düzenlenecek, "Kapanış ve Ödül Töreni"nde Yunanistan'dan Areti Ketime, Selanik'te yaşayan Antalyalı sanatçı Dilek Koç birlikte sahne alarak, Türk-Yunan dostluğuna müzikten bir köprü kuracak.

Ulusal ve Uluslararası Uzun Metraj, Ulusal Belgesel ve Kısa Film ödüllerinin sunulacağı törende, Halkın Portakalı movie yarışmasının ödülleri dağıtılacak. Berna Laçin ve Ufuk Özkan'ın sunacağı törende, Ege'nin iki yakasını barış köprüsüyle birleştiren Areti Ketime ve Dilek Koç rebetiko ağırlıklı Türkçe ve Yunanca şarkılarla geceye renk katacaklar.

Portakal'da müzik keyfi

Altın Portakal Movie Festivali kapsamında açık havada ücretsiz müzik keyfi yaşanacak. Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda 8 Ekim'de Pinhani, nine Ekim'de Bulutsuzluk Özlemi, 10 Ekim'de Bülent Ortaçgil, ELEVEN Ekim'de Moğollar, 12 Ekim'de Ezginin Günlüğü ve 14 Ekim'de İlhan Şeşen sevenleriyle buluşacak.

ADT'den kabare

Antalya Devlet Tiyatrosu (ADT), 7, 8, 12 ve THIRTEEN Ekim'de Hans Fallada tarafından yazılmış, aynı isimli romandan Yılmaz Onay tarafından sahneye uyarlanan "Küçük Adam Ne Oldu Sana?" adlı kabareyle seyirci karşısına çıkacak.

1nine30'lar Almanya'sında geçen oyun, 1. Dünya Savaşı sonrası yenilgiye uğramış, ekonomik kriz içinde, büyük yoksulluk çeken halkın, milliyetçi akımlara kapılarak nasyonal sosyalistleri iktidara taşımasını anlatıyor.

Yönetmenliğini Barış Erdenk'in yaptığı oyunun koreografisini ise Sibel Erdenk üstleniyor. Oyunda Sedat Mayadağ, Gözen Müftüoğlu, Orkun Yılmaz, Sertel Uğur, Gökhan Tüzün, Kader Gözpınar, Senem Şahin, Özlem Şendinç, Zeynep Hasdal Çolakoğlu, Başak İşur, Erol Karayılan, Okan Kağnıcı, Fikret Baran, Gizem Kutluyıl, Ceren Demirton ve Samet Kara rol alıyor.

ADT, 9 ve ELEVEN Ekim'de "Don Kişot" adlı çocuk oyunuyla minik tiyatroseverlerin karşısında olacak. Sürekli şövalye serüvenleri okumaktan aklı karışmış yaşlı, aristokrat ve aklına koyduğunu yapan kahraman "Don Kişot"un hikayesini Ebru Kara sahneye koydu.

Miguel de Cervantes'in aynı ismi taşıyan romanı Don Kişot'tan uyarlanan eserde, Şenol Kaderoğlu, Sinem Arslanoğlu, Özcan Akgöz, Murat Çapar, Çağdaş Çobanoğlu, Gökhan Sevimli, Ecem Gözpınar, Gürkan Çakıcı ve Başak İşür rol alıyor.

Oyunlar, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Müzede senfoni konseri

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası yarın Antalya Müzesi'nde, orkestra şefi Christian Deliso yönetiminde halka açık, ücretsiz konser verecek.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder