11 Ekim 2011 Salı

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Pera Film'de Latin Amerika rüzgarı

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Pera Film, 16-21 Ekim tarihleri arasında İstanbul Cervantes Enstitüsü ve Ekvator Büyükelçiliği işbirliğiyle Ekvator'un son 15 yılın en çok ilgi gören filmlerini "Ekvator Sineması: Bir Seçki/ Cine de Ecuador" applicationıyla sunuyor.5 bağımsız filmden oluşan bu program Ekvator'un tanınmış ve genç yönetmenlerin kurmaca filmlerinden oluşuyor.

KEMİRGENLER

Yönetmen: Sebastián CorderoOyuncular: Alex Aspiazu, Simón Brauer, Marco Bustos, Cristina Dávila

1999 yapımı Kemirgenler filmi Ekvatorlu yönetmen Sebastian Cordero'nun Quito, Ekvator'da yoksul kenar mahallelerinde geçen bir aile dramını konu eder.

Filmde, Salvado, yakın arkadaşı Marlon ile birlikte otomobil tekerleği kapağı çalmak gibi ufak tefek suçlar işleyerek kendilerine uğraş yaratırlar. Salvado, dul babası ve bunak büyükannesi ile birlikte yaşayan bakir bir gençtir ve çok zengin bir ailenin kızı olan Carolina'dan hoşlanır. Salvado'nun hayatındaki her şey, azılı bir suçlu olan firari kuzeni Angel'in gelmesiyle alt üst olur.

DAHA NE KADAR

Yönetmen: Tania HermidaOyuncular: Pancho Aguirre, Tania Martinez, Fausto Miño

Tania Hermida'nın 2006 yapımlı yol filmi olan Daha Ne Kadar, Esperanza ve Tristeza'nın Cuenca'ya gitmeye çalışmalarını anlatır. Fakat yolda ikilinin de şansı yaver gitmez ve yeni başlayan işçi grevi yüzünden otobüsleri geç kalır.

Otobüs ile hiçbir yere varamayacaklarına karar veren ikili, Cuenca'ya kadar otostop çekmeye karar verirler. İkili, yol boyunca birçok ilginç karakterle tanışır ve tüm bu karşılaştıkları insanlar bu yolculuğun esas amacını tekrar düşünmelerine sebep olur.

MARX VE ÇIPLAK BİR KADIN ARASINDA

Yönetmen: Camilo LuzuriagaOyuncular: Felipe Teran, Aristides Vargas, Lissette Cabrera

Marx ve Çıplak Bir Kadın Arasında filmi, 1995'te yönetmen Camilo Luzuriaga'nın 60'lı yıllarda gençlerin dünyayı değiştirebileceklerine inanmalarını konu eder. Ancak filmin geçtiği Quito, Ekvator'da durum tam olarak böyle değildi.

Dört karakter, Galo Gálvez, onun nişanlısı, Yazar ve Rosana, seks ve politika konuları üzerine bir kavga içindedirler ve bir türlü anlaşamamaktadırlar.

AYAK TAKIMI

Yönetmen: Jorge Fegan, Nataly Valencia, Ana Cristina Franco, Diego CoralOyuncular: Alegría Albán, Andrea Arízaga, Ruth Basante

2009 yapımlı Ayak Takımı filminde, Ekvator'un gelecek vaat eden dört genç yönetmeninin (Jorge Fegan, Nataly Valencia, Ana Cristina Franco, Diego Coral) üç farklı hikayesinde bir takım dışlanmış karakterler ve onların zorlu ilişkilerine odaklanıyor.

Hepimiz Helena'yı Çok Seviyoruz, kendine güvensiz genç Helena'dan bahseder. Helena kendini çok çirkin bulmaktadır ve bu sebeple Diego'nun kendisinden hoşlanmasının imkansız olduğunu düşünür. Fakat Diego, Helena'nın erkek arkadaşı olunca olaylar gelişir.

Hayatın Darbeleri de dertli bir ilişki hakkındadır. Daniel, rinkte olmayı çok seven bir boksördür, fakat karısı Sofia, Daniel ve henüz doğmamış bebekleri için sürekli endişelenmektedir. Senin Buldukların ise üç farklı karakterin hikayesi: Eve dönüp ailevi bir sorunla yüzleşmemek için şehirde öylesine dolanan bir adam, bir otobüs durağında insanların veda edişlerini seyreden bir güvenlik memuru ve tekrar Helena.

CARA YA DA CRUZ

Yönetmen: Camilo LuzuriagaOyuncular: Valentina Pacheco, Marilú Vaca , Luis Vivanco

Camilo Luzuriaga'nın programda yer alan ikinci filmi Cara ya da Cruz erken yaşta yurtdışına gönderilen Virginia'nın 25 yıl sonra doğduğu şehre, Quito'ya geri dönmesini anlatır.

En sonunda dul babası ve ikiz kız kardeşi Manuela ile biraraya gelmiştir. Kız kardeşi, kocası ve iki oğlu ile aile evinde yaşarken, dul babası huzur evinde kalmaktadır. Virginia kız kardeşine içini dökmeye başlar ve New York'ta yaşamanın ve ailesinden uzakta olmanın onu sorunlu aşk ilişkilerine ittiğini anlatır. Fakat Manuela'nın da kendine has sırları vardır.

GÖSTERİM PROGRAMI

16 Pazar13:00: Kemirgenler / Rodents15:00: Ayak Takımı / Riff Raff16:30: Cara ya da Cruz / Cara or Cruz

18 Salı  **20:00: Marx ve Çıplak Bir Kadın Arasında / Among Marx and a unadorned Lady** Ekvator Büyükelçisi'nin katılımıyla, özel ücretsiz gösterim

19 Çarşamba17:00: Cara ya da Cruz / Cara or Cruz19:00: Daha Ne Kadar /  How A lot Further

20 Perşembe17:00: Marx ve Çıplak Bir Kadın Arasında / Among Marx and a unadorned Woman19:00: Ayak Takımı /a distant Riff Raff

21 Cuma17:00: Cara ya da Cruz /a far off Cara or Cruz19:00: Kemirgenler / Rodents


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder