4 Ekim 2011 Salı

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - İklim değişikliği sergisi Türkiye'de

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

İklim değişikliğine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen "İklim Değişikliği: Hayata Tehdit ve Yeni Enerji Geleceği" sergisi, four Ekim 2011 - five Ocak 2012 tarihleri arasında Santralistanbul'da ziyaret edilebilecek.Sergi için Santralistanbul Ana Galeri'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Arter Tasarım Genel Müdürü M. Hakan Elbir, konuyu sadece sergi olarak ele almak istemediklerini, bu nedenle sergiye yerel unsurlak eklemek için aylarca çalıştıklarını söyledi.

Elbir, aynı serginin 2008 yılında Amerikan Doğal Tarih Müzesi tarafından New York'ta açıldığını ve 237 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirterek, İstanbul'daki serginin, günümüzde enerji müzesi olarak kullanılan eski bir elektrik fabrikasında açılmasının serginin ana fikrini ortaya koyması açısından önemli olduğunu ve en az New York'taki kadar ziyaretçiyi beklediklerini kaydetti.

Serginin iki küratöründen biri olan Dr. Edmond A. Mathez de, iklim değişikliğinin günümüzün en önemli konularından bir tanesi olduğunu vurguladı.

İklim değişikliği etkilerinin 10 yıl içerisinde görüleceğini ifade eden Mathez, iklim değişikliğini ziyaretçilere objektif bir bakış açısıyla yansıtabilmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini anlattı.

Mathez, Türkiye'nin dünya sahnesindeki öneminin giderek arttığını vurgulayarak, Türkiye'den iklim değişikliğine karşı alınabilecek önlemlerde de başı çekmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bölgesel Çevre Merkezi Türkiye ve Karadeniz Bölge Direktörü Dr. Sibel Sezer Eralp de, iklim değişikliği konusunun herkesin gündemine girmesi gerektiğini söyledi.

Eralp, iklim değişikliğinin artık sadece çevresel değil, toplumsal, politik ve ekonomik bir sorun haline geldiğini ifade ederek, tüm ülkeler, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşların çözümün bir parçası olması için elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.

Sergi

Bugünkü ve gelecek nesiller için iklim değişikliğinin yol açacağı sonuçları sunan sergi, nine bölümden oluşuyor. "Bu duruma nasıl geldik" başlığını taşıyan ilk bölüm, sanayi devriminden sonra dünyayı yeniden şekillendiren teknolojik avantajların panoramik illüstrasyonu ile açılıyor.

Bu kolajın içinde kırmızı bir ışık çizgisi yıllar içinde kullanılmak üzere tasarlanmış THREE HUNDRED yıl öncesine ait su pompası olarak kullanılan Newcomen buhar makinesi, 1900'lerden filament lamba ve 1977 Tandy TR-80 bilgisayar devrimin başlangıcından örnekler sunuyor.

"Günümüzde İklim Değişikliği" başlığını taşıyan 2. bölümde, sera gazlarının dünyaya etkisi, "Değişen iklim, değişen dünya" isimli 8 dakikalık bir filmle ziyaretçilere anlatılıyor.

Sahip olduğu interaktif alanlarla ziyaretçilerde farkındalık yaratmayı amaçlayan "Fark Yaratmak" isimli 3. bölüm, ampulleri değiştirmek ya da daha az araba kullanmanın karbondioksit emilimini nasıl etkilediğini gözler önüne seriyor.

Isınan atmosferin ne gibi sonuçlara yol açtığının anlatıldığı "Değişen Atmosfer" isimli FOUR. bölümde, 3 metrelik yağmur duvarı, atmosferin ısınmaya devam etmesi durumunda oluşacak yoğun sağanak yağışın bir tasvirini yapıyor.

"Değişen Buz" başlığını taşıyan FIVE. bölümde, Ny adasının mimari modeli yer alıyor ve ziyaretçilere simülasyonla buzulların erimesi sonucu su seviyesinin yükselmesi durumunda adadaki yaşam koşullarının nasıl değişeceği gösteriliyor.

İnsanlar tarafından 2 HUNDRED yıldır salgılanan karbondioksitin yüzde 30'unu okyanusların emdiğine ve bu nedenle okyanuslardaki asit yoğunluğunun arttığına, bunun da mercanlar, planktonlar ve diğer kabuklu organizmalar için yaşamı zorlaştırdığına dikkat çekilen "Değişen Okyanus" isimli 6. bölümde, ziyaretçi "coral bleaching" kurbanı ölü bir beyaz mercan modeli ile karşılaşıyor. Bu ölü mercanın arkasındaki sağlıklı, renkli ve canlı resifler ısınan okyanusun tehlikesi hakkında uyarılarda bulunuyor.

Ziyaretçilerin gerçek bir ağaç kesitindeki halkaları inceleyerek, iklim değişikliğinin kanıtlarını çok web bir şekilde göstermeyi amaçlayan "Değişen Kara" başlığını taşıyan 7. bölümde, uzun süreli kuraklığın, yoğun yağmurun ve sıklığı artan yangınların ne gibi sonuçlara yol açtığı gözler önüne seriliyor.

"Yeni Enerji Geleceği" adını taşıyan 8. bölümde, enerji kaynaklarını temizlemenin daha güvenilir bir iklim demek olduğu vurgulanarak, alternatif enerji kaynaklarının öncü örneklerini sergiliyor.

Yarın açılacak ve five Ocak'a kadar açık kalacak serginin "ONE HUNDRED Çözüm" isimli son bölümünde de, iklim değişikliğine karşı alınabilecek tedbirler fotoğraflarla ziyaretçilere aktarılıyor.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder