6 Ekim 2011 Perşembe

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - "3. Richard" ayakta alkışlandı

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Ünlü yönetmen Sam Mendes'in yönettiği ve ünlü aktör Kevin Spacey'in rol aldığı Shakespeare'in ünlü eseri "III. Richard", İstanbul'daki ilk gösteriminde sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.İKSV'nin İstanbul Tiyatro Festivali ve İstanbul Şehir Tiyatroları tarafından, Vodafone Purple sponsorluğunda, The Bridge Mission kapsamında sahnelenen oyunun İstanbul'daki ilk gösterimi dün akşam Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde gerçekleştirildi.

Oscar ödüllü yönetmen Sam Mendes'in yorumuyla sahnelenen ve ünlü oyuncu Kevin Spacey'nin de yer aldığı güçlü oyuncu kadrosunun, etkileyici performansının sunulduğu oyun, ilk gösteriminde, sanatseverlere tam anlamıyla bir tiyatro şöleni sundu. Oyuncu kadrosu, 3 saat 15 dakika süren oyunun ardından dakikalarca ayakta alkışlandı.

İlk gösterimi izleyenler arasında sanat dünyasından birçok ismin yanı sıra İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Vodafone Türkiye CEO'su Serpil Timuray, Koç Keeping Yönetim Kurulu Üyesi ve Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, Koç Keeping Yönetim Kurulu Üyesi Ali Y. Koç, FIBA Preserving Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ gibi iş dünyasından isimler de yer aldı.

Sahnede "Gloucester Dükü Richard"ı canlandıran Kevin Spacey'e, "GIRL Anne" rolünde Annabel Scholey, "Buckingham Dükü" rolünde Chuk Iwuji, "Kraliçe Margaret" rolünde "Harry Potter" ve "Bridget Jones'un Günlüğü" filmlerinde de rol alan Gemma Jones ve "Kraliçe Margaret" rolünde "Roma" adlı diziden tanınan Haydn Gwyne gibi tanınmış İngiliz ve Amerikalı oyuncular eşlik etti.

Oyunda, keyboard ve perküsyonda üç müzisyen de canlı olarak müzik yaptı.

William Shakespeare'in belki de en güçlü tarihi oyunlarından olan III. Richard, oyunun yönetmenliğini üstlenen Sam Mendes ve 2003 yılından beri Vintage Vic Tiyatrosu Sanat Yönetmenliği'ni yürüten Kevin Spacey'i 12 yıl sonra tekrar bir araya getiren proje oldu.

İkilinin bu projeden önceki son iş birliği, Sam Mendes'in 1999 yılında çektiği Amerikan Güzeli / American Good looks adlı film, aralarında "En İyi Erkek Oyuncu" ve "En İyi Yönetmen" ödüllerinin de bulunduğu five dalda Oscar kazanmıştı.

Dünya prömiyeri Londra'da yapıldı

Dünya prömiyerini 29 Haziran'da Londra'daki Vintage Vic Tiyatrosu'nda yapan ve dünya basınından büyük övgü toplayan III. Richard, özellikle başrollerdeki Kevin Spacey'nin etkileyici performansıyla, tüm eleştirmenlerden tam now not almıştı.

İngiltere'nin ardından, Atina, Hong Kong ve İspanya'da sahnelenen III. Richard, İstanbul'daki gösterilerin ardından Pekin, Singapur, Sydney ve 2012 yılında New York'ta Brooklyn Müzik Akademisi'ndeki (BAM) performanslarla turneye devam edecek.

III. Richard, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde 6-9 Ekim tarihleri arasında her akşam saat 20.30'da İstanbullu seyircilerle buluşmaya devam edecek.

İstanbul'da gösterilere ek olarak, "Richard's Rampage" (Richard'ın Çılgınlığı) adı altında bir dizi atölye çalışması da gerçekleştirilecek.

İstanbul Tiyatro Festivali ve Kevin Spacey Vakfı işbirliğiyle düzenlenen atölye çalışmalarının ilkinde 15-18 yaşları arasındaki 40'a yakın genç, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde Kevin Spacey Vakfı temsilcileri ile bir araya gelecek.

İkinci çalışmada ise yaşları 18-30 arasında değişen, Kevin Spacey Vakfı tarafından belirlenen genç profesyonel oyunculardan oluşan SIXTEEN kişi, Kevin Spacey'le beraber bir atölye çalışması yapacak.

Provalar için 2 Ekim'de İstanbul'a gelen 20 kişilik güçlü oyuncu kadrosuna, yaklaşık 25 kişilik büyük bir teknik ekip eşlik ediyor.

III. Richard, İstanbul Tiyatro Festivali ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nın yanı sıra Atina & Epidaurus Festivali, Centro Niemeyer İspanya, Hong Kong Sanat Festivali, Kay&Mc Lean Productions ve Singapur Repertuar Tiyatrosu ortaklığında gerçekleştiriliyor.

Büyük ölçekli, klasik tiyatro oyunları üretmek amacıyla, Vintage Vic Tiyatrosu, Brooklyn Müzik Akademisi (BAM) ve Neal Street'in ortak yapımı olarak hayata geçirilen The Bridge Project'in sponsorluğunu, Financial institution of The usa Merrill Lynch üstleniyor.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder