4 Ekim 2011 Salı

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Kızının ölümüne nasıl izin verdi?

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Fransa'da hasta kızı için verdiği mücadeleyi Fransızca kaleme alan ve iki yıl önce "Le Prix Littéraire Comte de Monte-Cristo" edebiyat ödülüne aday gösterilen Meral Tüzün'ün kitabı, Türkçeye çevrildi."Arkadaş" yayınevi tarafından basılan "Sevginin Son Kanıtı" isimli kitabın geliri, daha öncesi Fransızca baskıda olduğu gibi yine Fransa'nın ünlü insani yardım kuruluşu "Emaus"e bağışlanacak.

Kızı Berivan'ı yaşatmak için 17 yıl boyunca verdiği mücadeleyi anlatan Meral Tüzün'ün "Une Derniere Preuve d'Amour: Mon Fight Pour ma Fille" isimli kitabı Fransa'da "Le Prix Littéraire Comte de Monte-Cristo" edebiyat ödülüne aday gösterilmenin dışında, Fransız kitapçı zinciri Fnac'ta 2009 yılı Şubat ayı içinde en çok satılan ONE HUNDRED kitap arasına girmeyi başarmıştı.

Kitap, aynı zamanda kamuoyunda geniş çaplı ötanazi tartışmasını da başlatmıştı.

1990 yılında daha ELEVEN yaşındayken hastalığın ilk belirtilerini hisseden Berivan, yavaş yavaş sinir sisteminin çökmesinin ardından kısa bir süre sonra bitkisel hayata girmişti.

Doktorların iki ile altı sene arasında yaşayacağı tahminlerine rağmen anne Tüzün, kızının tedavisi için dünyanın dört bir yanındaki tıp merkezleriyle iletişime geçmiş ve alternatif tıp dahil kızının tedavisi için farklı metotların denenmesine izin vermişti.

Kızının tedavisi için ABD ve İngiltere'ye giden ve buradaki tıp merkezlerinden de yardım alan Tüzün, 17 yılın sonunda tedavi için bütün umutlarını yitirdikten sonra kızına artık daha fazla acı ve ıstırap çektirmenin haksızlık olacağı düşüncesiyle 2007 yılında hastanede ölümüne izin vermişti.

Fransa'ya eşiyle göçmen işçi olarak gelen ve tekstil fabrikalarında çalışan Tüzmen, kızı için hem 17 yıl süreyle verdiği mücadeleyi anlatmak hem de ötanazi ile ilgili tartışmalara katkıda bulunmak için bu kitabı kaleme aldığını söylüyor.

Fransa'da 2005 yılında çıkan yasa hastanın acı çekmemesi için uyutulduktan sonra, dışarıdan sonda ile beslenmesinin kesilerek ölümünün sağlanmasına onay veriyor.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder