7 Ekim 2011 Cuma

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Bira severler yaşadı

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Almanların TWO HUNDRED yıllık büyük geleneği Oktoberfest, nine Ekim Pazar günü Parkorman’da bira severleri bekliyor. Bunun yanında Post-punk müziğin sıradışı ikilisi Curry & Coco ve caz sanatçısı Aga Zaryan bu hafta sonu konser verecek isimler arasında...Demet Güven  

İşte bu haftanın en dikkat çeken etkinlikleri ve detayları

İstanbul OktoberfestEğer bira içmeyi seviyorsanız bu pageant tam measurement göre!Bavyera Kralı 1. Ludvig’in düğünü ile başlayan Alman geleneği Oktoberfest, nine Ekim Pazar günü Parkorman’da bira severleri bekliyor.Türkiye’de satışı yapılan bütün biraların aynı yerde toplanacağı ilk etkinlik olma özelliğinin yanı sıra bu festivalde bütün biralar five TL. olacak.Oktoberfest’e giriş ücreti ise; tam: 28,50 TL. Öğrenci: 18,50 TL.İzmir OktoberfestSwissôtel Büyük Efes, Almanya'nın Bavyera Eyaleti’nin Münih şehrinde gerçekleşen Oktoberfest coşkusunu Ekim ayında İzmir’e taşıyor.7 Ekim'de başlayıp üç gün boyunca sürecek olan festivalde, 7-8 Ekim tarihlerinde baş aşçı Wolfgang Goedl’ün festivale özel hazırlayacağı açık büfe akşam yemeği ve Bavyeralı ünlü müzik grubu Satisfied Bavarians’ın Oktoberfest ruhunu yansıtan özel şovları eşliğinde misafirler keyifli anlar yaşayacak.Curry & CocoThomas Pliem ve Sylvain Przybylski tarafından 2006 senesinde Fransa’da kurulan, post-punk müziğin vahşi seslerini ve heyecanını müziklerine yansıtan Curry & Coco, 8 Ekim Cumartesi gecesi Babylon’a konuk oluyor.“Sex is Fashion” ve “Who’s Next?” adlı parçalarıyla dikkat çeken grup, müziklerinde hiç pattern kullanmamalarıyla da isimlerinden söz ettiriyor.Grup elemanları müziklerine “popüler dans müziği” deseler de dinamik sahne performanslarıyla bir rock’n’roll grubunun kontrol edilemez enerjisini sahneye taşıyan Curry & Coco performansı saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 39 TL.

MirkelamTürk pop müziğinin başarılı söz yazarı, besteci ve yorumcularından Mirkelam, 7 Ekim Cuma akşamı bir yıl aradan sonra tekrar Hayal Kahvesi'nde dinleyicileriyle buluşuyor.6. stüdyo albümünün çalışmalarına başlayan sanatçı, hazırladığı özel repertuar ile saat 22:30’da sahne alacak. Gecenin bilet fiyatı ise 34,50 TL.

Duman & Type & İstanbul Arabesque ProjectÜç başarılı grup; Duman, Style ve İstanbul Arabesque Project, 7 Ekim Cuma akşamı birbiri ardına aynı sahneyi paylaşıyor.Maçka Küçükçiftlik Park’da gerçekleşecek bu mini pageant saat 19:00’da başlıyor. Bilet fiyatı ise 28,50 TL.VegaSon albümlerini 2005 yılında çıkartan Vega, suskunluğunu 7 Ekim Cuma akşamı Bronx’da bozuyor.Akıllara kazınan bütün parçaları ile canlı performanslarını sergileyecekleri gece saat 21:00’de başlıyor. Konserin bilet fiyatları ise tam: 28,50 TL. Öğrenci: 23,50 TL.Model“Değmesin Ellerimiz” adlı parçalarıyla büyük beğeni toplayan Model, 8 Ekim Cumartesi akşamı Ankara’da ilk kez, ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisi’nde sahne alacak.Saat 18:30’da başlayacak gecenin bilet fiyatı ise 23,50 TL.

Mor ve Ötesi1996’da çıkardıkları ilk albümlerinden beri, Türk rock müziği sahnesinde kendilerine çok sağlam bir yer edinen Mor ve Ötesi, 8 Ekim Cumartesi akşamı Jolly Joker İstanbul’da sahne alıyor.Grubun canlı performansı saat 22:00’de başlayacak. Bilet fiyatı ise; standard: 44,50 TL. VIP: 88,50 TL.

Miles Kaneİlk solo albümü “Colour of The Trap”i, bu yıl Mayıs ayında yayınlayan,1986 doğumlu genç İngiliz müzisyen Miles Kane, MINIMORE festivali kapsamında 7 Ekim Cuma gecesi Otto Santral’de sahne alıyor.Konserlerinde, yüksek enerjisi ve sahne karizmasıyla göz dolduran müzisyenin konseri saat 23:00’de başlayacak. Bilet fiyatı ise; standard: 34 TL. Öğrenci: 22,50 TL.

Aga ZaryanUluslararası caz dünyasında yer alan yeni jenerasyon vokalistlerinden, 1976 Polonya doğumlu Aga Zaryan, 7 Ekim Cuma ve 8 Ekim Cumartesi akşamları üst üste İstanbul Jazz Center’da dinleyicilerini büyülemeye geliyor.4 albüyle çok sayıda önemli ödül sahibi olan sanatçının konseri saat 20:30’da başlıyor. Bilet fiyatı ise FIFTY SIX TL.

Mock & Toof / Bora UzerIKSV tarafından düzenlenen MINIMORE festivali kapsamında, 2009 yılı sonunda "a far off B1" adındaki ilk solo albümünü yayınlayan Bora Uzer ve Londra çıkışlı prodüktör ikili Duncan Stump (Mock) ve Nick Woolfson (Toof) 8 Ekim Cumartesi gecesi Tamirane’de sahne alacaklar.Saat 23:00’de başlayacak performansların bilet fiyatları ise; customary: 34 TL. Öğrenci: 22,50 TL.

BedükYükselişi önlenemez yerli süper starımız Bedük, akıllarda yer edecek bir sahne şovuyla 8 Ekim Cumartesi gecesi Ghetto’da sahne alacak.Mutlaka dans ayakkabılarınızla gitmenizi tavsiye edeceğim performans saat 23:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise; tam: 50 TL. Öğrenci: FORTY TL.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder